Medias tilbyr WooCommerce nettbutikkløsning / ehandel-løsning, både med og uten integrasjoner. Det din organisasjons behov og forretningsflyt avgjør hvilke type løsning og på hvilken måte vi setter den opp. Medias er opptatt av å lage nettbutikker som er skal|erbare og kan vokse i takt med din bedrift.  Vi hjelper deg også med implementering av Google Tag-Manager and Google Analytics slik at din nettbutikk skaper inntekt fra dag én.

WooCommerce er enkel å komme i gang med, og kraftfull nok til de fleste nettbutikker. WooCommerce er den mest brukte nettbutikken i verden og er i kraftig vekst.

Få tilbud på en WooCommerce nettbutikk »

Hvorfor velge WooCommerce?

  • Raskt å komme i gang
  • Enkel å administrere
  • Godt søkemotoroptimalisert som standard
  • Stort tilbud av funksjonalitet
  • Rimelig oppstart

Hvilke nettbutikker passer WooCommerce for?

WooCommerce passer for små og mellomstore nettbutikker med mindre enn 1.000 produkter i butikken. Hvis butikken i tillegg har mange innholds- eller tekstsider er WooCommerce et veldig godt valg.


Verdens mest brukte nettbutikkløsning: WooCommerce brukes av 17,7% av alle e-handelsløsninger i verden og vokser fortsatt raskt. Det er derfor et trygt valg, og man kan forvente at det er en god løsning som dekker de fleste nettbutikkers behov.


WooCommerce is the most popular WordPress eCommerce plugin. And it’s available for free. Packed full of features, perfectly integrated into your self-hosted WordPress website.

kilde: WooThemes

Enkel og rask i bruk
Nettbutikken er intuitiv å bruke, og enkel å vedlikeholde for både butikkeiere og utviklere. Den tette integrasjonen med WordPress gjør også kan utnytte den fulle kraften til verdens mest populære CMS, WordPress.

Betalingsløsninger for nettbutikken
WooCommerce kommer som standard med PayPal og det finnes mange betalingsintegrasjoner som blant annet DIBS, PayPal og Stripe. Disse håndterer VISA, Mastercard, BankAxess, faktura og delbetaling med flere. Det finnes også Klarna faktura og avbetaling for WooCommerce, med andre ord så har du alt du trenger for kundene dine.

Har du en WordPresside fra før?
Har du allerede en nettside bygget med WordPress er du allerede godt i gang. WooCommerce er en utvidelse til din eksisterende nettside, og er sømløst integrert med WordPress. Dette gjør det rimeligere og mer praktisk når du velger å starte opp nettbutikken.