Om søkemotoroptimalisering (SEO) fra MEDIAS.no

SEO, eller søkemotoroptimalisering, er en viktig del av webutvikling for ditt nettsted – – Enten du driver en nettside, har en nettbutikk eller du er en blogger, er målet gjerne at flest mulige brukere finner frem til nettsiden din.

Hensikten med SEO er at en nettside skal dukke opp øverst eller blant de øverste på en liste i et søkeresultat. Tidligere var det slik at søkemotorer baserte sine søk på rene søkeord, men i dag er denne prosessen blitt mer komplisert. Nå er dette blitt mer avhengig av kvalitet på innhold på nettsiden, teknisk oppsett  og deling på sosiale tjenester.

SEO er ett omfattende fagområde som spenner over mange ulike teknologier. Hos Medias skiller vi mellom følgende områder:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.